Списанието

Списанието 51>

Не пропускайте новия брой

Чаровната водеща на предаването „Търси се” по bTV Нели Хаджийска силно вярва в чудеса, защото животът ежедневно я среща с тях. Нейното малко чудо, Тодор, или Тод, както всички у дома го наричат, е истински „Божи дар“, каквото всъщност и означава името му. Мила Йовович отдавна не е само актриса и модел. Тя пее, издава музика, рисува, занимава се с моден дизайн, а отскоро и общата й колекция с прочута модна марка вече е факт. Ще си вземе ли Мила вдъхновяваща почивка от светския живот, за да предаде безбройните си таланти на дъщеря си? В ексклузивно интервю за HELLO! България Кийра Чаплин, внучката на легендата Чарли Чаплин, разказва за новата благородна кауза, в която е поела инициатива. Поезия на вкусовете със Сидония Радева, рецепти за щастие от Албена Павлова, актрисата от „Столичани в повече” и уроци по стил и самочувствие с модния и интериорен дизайнер Бен де Лизи.

 • Добре дошли в лондонския дом на Бен де Лизи

  Добре дошли в лондонския дом на Бен де Лизи

  Преди 4 години Бен де Лизи изживява труден период. Дългогодишната му връзка с Жерардо Видор започва да се разпада и Бен решава да затвори магазина си в Лондон. Тогава, по съвета на приятел, си прави кутия на желанията, в която слага снимки и списъци с нещата, които иска да му се случат. Три години по-късно е изтеглил печелившия билет.

 • Как ухае щастието според Сидония Радева

  Как ухае щастието според Сидония Радева

  Виждали ли сте човек, сбъднал една от най-съкровените си мечти? Около него витае особена аура на щастието, а очите му блестят с яркостта на цяла звездна галактика. Сидония Радева е от тази порода – на щастливците, срещнали очи в очи късмета, съдбата или… наречете го, както искате. Мечтата й има и име (ресторант Sydonia), и точен адрес, на който добрият вкус ви посреща със сърдечно „добре дошли“.

 • Благородната кауза на Кийра Чаплин

  Благородната кауза на Кийра Чаплин

  Прякорът й е „Слънчицето“ и има защо. Актрисата Кийра Чаплин, една от 25-те внуци на филмовата легенда Чарли Чаплин, не се разделя с чаровната си усмивка и за миг. Позитивният и характер и вярата в благородните каузи я свързва с бащата на покойната певица Ейми Уайнхаус – Мич, който обяви в края на ноември, че Кийра Чаплин е първият официален посланик в световен мащаб на фондацията „Ейми Уайнхаус“..

 • В духа на Коледа!

  В духа на Коледа!

  Традиционното украсяване на коледното дърво в някои от световните столици започва още през ноември. В парижкия търговски център Galeries Lafayette елхата заблестя в златно още в края на октомври. С истински празничен спектакъл с участието на звезди като Род Стюарт, Марая Кери и Cee Lo Green беше „запалена” огромната елха пред Рокфелер Център в Ню Йорк сити.


Контакти

София, площад „България“ №1, НДК, централна сграда, етаж 6, вход Б2

Тел. +359 2 400 66 66, +359 2 400 66 66, +359 2 400 66 66, +359 2 400 66 66, факс +359 2 400 66 25,

Главен редактор: Станислав Дочев

Заместник главен редактор: Краси Генова

Редактори:

Ася Станева

Велиана Симеонова

Рекламен мениджър: Тереза Ангелова

В България HELLO! се издава от „МС Тийм“ ООД

Коментарите са забранени.