Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се
Tweet

Huawei представи две лимитирани Swarovski версии на своя смартчасовник

08.01.2016

Изненадите от Huаwei тази седмица продължават по зашеметяващ начин. По време на технологичното изложение CES 2016, което се провежда тази седмица в Лас Вегас, китайската технологична компания представи две нови версии на своя смарт часовник: Huawei Watch Jewel и Huawei Watch Elegant. Двата лимитирани дизайнаса създадени в сътрудничество с водещата бижутерска компания Swarovski и бележат началото на една нова линия в стратегията на компанията да се фокусира върху дамите.

Вечна красота за всеки повод

Стилният Huawei Watch Jewel е инкрустиран с 68 кристала Swarovski Zirconia, симeтричнoразположени върху оцветения в розово златокорпус. Всяко от тези кристалчета е с размер 1.5 мм. Благодарение на тях това бижу блести повече от всеки друг умен часовник на пазара в момента.

Huawei Watch Elegant изпъква с друг интересен дизайн на рамката около екрана. При него изящните кристали по позлатената рамка са заменени с ефектна „назъбена“ шарка.

 

Красивият външен вид на двете версии на смарт часовника се допълва от елегантна каишка, която е от фина италианска кожа и е налична в два цвята: перлено-бяло и сапфирено-синьо. Подобно на оригиналната версия на устройството Huawei Watch  Jewel и Huawei Watch Elegant са с предварително инсталирани 40 разнообразни дизайна на циферблата, включително и 10 ексклузивни дамски варианта.

 

Където мода и технология се срещнат

 

Двете нови елегантни версии на смарт часовника имат същите функционалности като оригиналния модел, чийто дизайн е вдъхновен от класическите швейцарски часовници. Huawei Watch Jewel и Huawei Watch Elegant са с диаметър на корпуса от 44 мм, а техния 1.4“ напълно кръгъл AMOLED дисплей е покрит с устойчив на надраскване сапфирен кристал, какъвто се ползва и в луксозните часовници. Корпусът от неръждаемата стомана е в елегантния розово-златист цвят. Използваната за корпуса студено кована стомана, покрита с розово злато, е изключително издържлив материал и превръща покупката на която и да е от версиите на часовника в надежден избор.

 

Всички модели на Huawei Watch използват операционната система Android WearTM и са съвместими с Android и iOS и могат да показват известия за входящи разговори, SMS, бързи съобщенияи електронна поща. Часовникътразполага с Bluetooth свързаност заизползванена безжични слушалки, което означава, че можете да слушате записана в паметта на устройството музика, докато тренирате. Благодарение на опцията за контрол чрез гласови команди на музикалния плеър и на възможностите за навигация, този часовник е идеалната компания за сутрешен крос. Пулсът се измерва точно чрез специалния сензор, а 6-посочният акселерометър може да отчита дейности като ходене, бяганеипланинско катерене.

 

Премиум часовник, вдъхновен от дизайна на класическите инструменти за измерване на времето това е Huawei Watch – мястото, където модаи технология се комбинират в перфектен синхрон.

 

Наличност

 

Стандартните модели на Huawei Watch са налични в над 20 страни и региони, включително Австрия, Австралия, Белгия, Канада, Коста Рика, Чехия, Дания, Франция, Финландия, Германия, Хонконг, Италия, Япония, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Сингапур, Испания, Швейцария, Тайван, Обединени арабски емирства, Великобритания и САЩ. Huawei Watch Jewel и Huawei Watch Elegant ще бъдат пуснати в продажба в същите 20 страни и региони през март месец тази година.

Фото: PR