Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се
Tweet

„Кока-Кола“ ви предоставя възможност да се включите в кампанията „Предай добро нататък“

18.12.2015

От „Кока-Кола“ вярват, че на Коледа стават чудеса и тази година организират поредната коледна кампания „Предай добро нататък“. Тя е техният призив към любителите на напитката да допринесат и да направят света по-добро място за живеене.

За да мотивират всички да се включат в инициативата, от „Кока-Кола“ са приготвили подаръци. Ще имате възможност да се включите в кампанията „Предай добро нататък“ чрез социалните мрежи Instagram и Facebook. До 31 декември можете да изпрашате своите авторски снимки с хаштаг #predaidobro и таг @cocacolabulgaria към „Къта за коледни чудеса“ и да спечелите „Кока-Кола“ фигурка на полярни мечета.

По случай 50-годишнината на „Кока-Кола“ в България, като част от кампанията „Предай добро нататък“ 50 отлични ученици получиха поздравителни картички от министър-председателя на Република България Бойко Борисов.

Напомняме още веднъж, че камионите на „Кока-Кола“ продължават националната си обиколка в страната. Днес те ще бъдат в Хасково на площад „Свобода“. В следващите 13 дни жителите и гостите на София, Пловдив, Стара Загора, Перник, Благоевград и Враца ще могат да се докоснат до магическия „Кът за коледни чудеса“.

Фото: FACEBOOK, PR

Анкета