Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се
Tweet

Д-р Радина Денкова представи начини за лечение на над 30 дерматологични и естетични проблеми в новата Aesthe clinic Beauty

13.12.2015

Съвременната дерматология вече е немислима без лазерните и светлинни технологии. Днес една розацея и много други кожни проблеми се лекуват успешно само с помощта на апаратура. Важно е да се направи уточнението, че няма един лазер, който да третира всичко, както и има проблеми, които могат да бъдат повлиявани еднакво добре чрез различни технологии.

Популярният естетичен дерматолог Д-р Радина Денкова представи в новата си Aesthe Clinic Beauty нов стандарт в лечението на над 30 дерматологични и естетични проблеми благодарение на платформата М22 създадена от световн лидер в сферата на лазерните системи.

„За да бъде успешна една дерматологична практика, задължително трябва да има изпълнени две условия: професионална апаратура и добри специалисти, сподели д-р Денкова и представи своя нов член към своя екип Д-р Десислава Лекова, специалист с над 10 годишен стаж в сферата на лезрната, клиничната и естетичната дерматология.

Д-р Лекова разказа пред журналисти повече за M22. Платформата има три модула – IPL, Nd:YAG и неаблативната фракционирана система ResurFX. Те се справят перфектно с над 30 дерматологични и естетични проблеми и несъвършенства. С новия апарат се правят бързи и безполезнени процедури, а резултатите са дълготрайни.

Д-р Десислава Лекова: Благодарение на уникалната Optimal Pulse Technology с IPL на Lumenis се премахват неприятната червенина по бузите и носа, от най-фините до по-силно изразени спукани капиляри по лице и тяло, различен вид пигментации, избистря се и изравнява тена на кожата, намаляват се порите, увеличават се плътността, еластичността и здравината. Също така е възможно още по-ефективно премахване на нежеланото окосмяване по лице и тяло, както и лечение на пресни стрии, белези от акне и оперативни интервенции и повърхностни хемангиоми. Не сме забравили за шията, деколтето и ръцете.

Nd:YAG 1064 nm лазерът от системата М22 e предназначен за обработване на мрежите спукани капиляри по краката, както и малките разширени вени с диаметър до 2 мм. Допълнително се справя с лилавите съдове по носа и по-дълбоки хемангиоми.

Третият модул от системата М22 – ResurFX 1565 nm е единствената истинска неаблативна фракционирана технология до момента. Предимството на тази уникална технология е, че едновремено има дълбочина на действие, но има и бързо възстановяване. Само с едно минаване върху кожата можем да постигнем необходимия ефект, докато при конкурентните апарати са нужни доста повече пасове, което предизивиква осезаем дискомфорт и болка на пациентите. ResurFX е най-добрият за третиране на стрии, чудесно се справя и с белези от акне, както и други видове белези.

Здравето и младостта на кожата са една от най-големите ни ценности, припомни Д-р Денкова и поздрави всички присъстващи журналисти и блогъри с настъпващите празници. 

Фото: PR