Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се
Tweet

Принц Уилям и Кейт Мидълтън плашат със съд папараците

03.10.2014

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са обезпокоени, че папараците и почитателите на кралското семейство не оставят сина им да играе спокойно на детската площадка или да се разхожда в парка. Говорителите на двореца обещаха да предприемат „сериозни юридически стъпки” спрямо всеки  фотограф, намесил се в личния живот на принц Джордж.

Недоволството на кралското семейство датира от миналата неделя, когато фотограф започнал да преследва малкия принц и бавачката му в централен лондонски парк по време на разходка. Двамата бързо се отправили към дома, но родителите на Джордж и полицията подозират, че преследването може да продължи.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж предприели сериозни юридически стъпки, за да прекратят преследването на членове от семейството им. Принц Уилям и съпругата му осъзнават рисковете на публичния живот, който в един момент ще се превърне в ежедневие за Джордж, но докато все още е дете, той трябва да може да води възможно най-нормален живот. „Нито един родител не би търпял преследвания или други домогвания до детето му”, сподели представител на Бъкингамския дворец в шоуто The Today Show. Той също така добави, че след предприетите мерки се надява детето да бъде оставено на мира. Що се отнася до името на нарушителя, от Бъкингамския дворец предпочетоха да го запазят в тайна.

Фото: ru.hellomagazine.com

Анкета