Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се
Tweet

Известни холивудски звезди, които си приличат на външен вид

14.08.2014

Рупърт Гринт споделя, че често го мислят за певеца Ед Шийрън. Това не е изненадващо, защото двамата си приличат изключително много на външен вид. 25-годишният актьор, който стана известен с ролята си на Рон Уизли от „Хари Потър“ призна следното: „Хората си мислят, че съм Ед Шийрън. Те ме поздравяват за музиката, която правя, а аз им благодаря и не им казвам за грешката“. Рупърт далеч не е единствената холивудска звезда, която бива объркана с някой друг човек. Вижте класацията ни с известни личности-двойници.

 

1. Рупърт Гринт и Ед Шийрън

2. Ели Рот и Закари Куинто
Двамата са близки по възраст и работят във филмовата индустрия. За щастие досега не са участвали заедно във филм. В противен случай зрителите щяха да останат изключително объркани.

 

3. Натали Портман и Кийра Найтли


Малко хора знаят, но Кийра Найтли изигра по-младата версия на героинята на Натали Портман в „Междузвездни войни“. 29-годишната актриса споделя: „Често пъти фенове ме гонят по летищата викайки „Натали, Натали“. Аз им давам автографи и се подписвам като Натали. Навярно и на нея поне веднъж й се е случвало да я сбъркат с мен“.

 

4. Хилари Суонк и Дженифър Гарнър


Освен че двете актриси са започнали кариерите си в телевизията, те имат почти идентични усмивки.

 

5. Роб Лоу и Иън Сомърхолдър


35-годишният Иън е копие на младоликия Роб (50). Тази 15-годишна разлика помежду им ни позволява нагледно да видим как би изглеждал актьорът от „Дневниците на вампира“ в по-напреднала възраст.

 

6. Салма Хайек и Пенелопе Крус


47-годишната Салма и 40-годишната Пенелопе са едни от най-красивите холивудски актриси. Двете имат еднакъв тен на кожата, брюнетки са, участват в най-хитовите филми и говорят испански. Някои хора лесно биха ги объркали.

 

7. Чад Смит и Уил Феръл


Чад и Уил често се шегуват с това колко много си приличат. Те приличат един на друг основно по формата на очите им и по носовете, но за щастие пътищата им рядко се пресичат Чад е барабанист на групата Red Hot Chilli Peppers, a Уил е актьор и комик.

 

8.Кейти Пери и Зоуи Дешанел


Зоуи е актриса, но също има опит в музикалните среди като двойничката си Кейти. Двете красавици имат изключително изразителни очи и чупливи коси. Без съмнение почти всеки би се замислил коя коя е ако ги срещне на едно място.

 

9. Ейми Адамс и Айла Фишър


Поразителна прилика, която няма нужда от обяснение. Ако Айла нямаше австралийски акцент, несъмнено постоянно щяха да я бъркат за Ейми.

 

10. Джефри Дийн Морган и Хавиер Бардем


Единствената разлика между тях е това, че Джефри е роден в САЩ, а Хавиер в Испания.

 

ФОТО: www.hellomagazine.com