Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се
Tweet

Известни личности и известните им котки (+ галерия)

11.08.2014

8 август беше официалният Ден на котката, но нека си признаем: ако си котка на известна личност, за теб всеки ден е “Ден на котката”... Холивудските знаменитости и мустакатите им любимци често стават част от социалните мрежи, имайки предвид симпатичния навик на някои от звездите да се снимат с пухестите си приятели и да споделят интересните фотоси пред милионите си последователи в Instagram и Twitter.

HELLO! България! ви подбра най-интересното (и симпатично) от тези “мяу” снимки на звездите и техните любимци. Насладете им се в галерията.

 

 (от снимка 2)

  1. Кейти Пери и двете й котета – Кити Пъри и Мънки, от които Кити е по-езвестната, имайки предвид, че участва в клипа към песента “I Kissed a Girl”.

  2. Тейлър Суифт и сладката й котарана Меридит. Не се изненадвайте като ви кажем, че Мередит има свой собствен Twitter акаунт с над 11 000 последователи. “Щастлива. Космата. Объркана. Гладна”, гласи Twitter биографията на любимката на Тейлър.

  3. Джъстин Бийбър има доста домашни любимци (като змията Джонсън и маймуната Мали), но персийският му котарак Туутс изглежда е заел специално място в сърцето на канадеца.

  4. Джеймс Франко обожава котките. Споделял е пред Елън Дидженърис: “Още от малък все съм гледал котки. Котките са се превърнали в част от живота ми. Не знам как се гледа куче, но пък за смета на това с котките се оправям повече от отлично”. Актьорът си има две пухести приятели, кръстени на литературни герои – Сами Глик (от книгата на Бъд Шулбърг “What makes Sammy Run” и Зелда (кръстена на персонажа на Зелда Фицджерълд от култовия американски роман “Великият Гетсби”)

  5. Иън Сомърхолдър си има не една, не две, а цели три мяукащи приятеля в къщи - Мис Моук, Линкс и Четврътък, една от които е от Канада! “Едната от тях е щура котка от Хавайските острови, която отрасна в джунглата, другата е спасена от подземие в Ню Йорк, а третата си взех от Канада”, сподели чаровният Иън.

  6. Кагато Ръсел Бранд и Кейти Пери бяха двойка, двамата си викнаха в къщи психоаналитик за котки, който да се погрижи двамата мустакати да се разбират помежду си. Котето на Ръсел – Морисей, дори взе котешки валиум, за да се справи по-лесно със стреса.

  7. Рики Джървейс е отдаваншен фен на животинките и горд стопанин на красива сиамка на име Оли.

  8. Завършваме класацията с рапъра Макълмор и неговия котарак Кайро, който също така си има собствена Instagram страница (и над 91 000 последователи! Уау... или по-скоро: мяу!)

 

ФОТО: www.hellomagazine.com, Instagram