Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се
Tweet

Странностите на звездите (+ галерия)

01.07.2014

Трудно е за вярване, но странностите, редките фобии и физическите деформации не спохождат единствено обикновените хора, но и известните холивудски актьори и поп изпълнители. HELLO! реши да ви изненада със специалния си "странен" подбор от интересни факти за звездите от големия екран и световната сцена. Ето го и него:

 

Уди Харелсън

Гледали ли сте филма “Убийци по рождение”, в който Уди се превъплъти в преследван от ченгета маниакален сериен убиец? Може би ще ви е интересно да научите, че бащата на Уди също е бил убиец (наемен обаче), който също е бил преследван от ченгета, преди да бъде заловен и осъден на две последователни доживотни присъди. През 2007 умира от сърдечен удар в затвора. Невероятно, но факт, както се казва.

 

Уил Смит

Уил Смит, или както го знаем от “Мъже в черно” – Джеймс Даръл Едуардс III/ Агент Джей, говори перфектен испански... който определено не е научил от извънземните.

 

Кери Уошингтън

Кери Уошингтън (от филма “Джанго без окови”) също не изостава в лингвистичния департамент, говорейки – дръжте се да не паднете – цели 7 езика: английски, испански, френски, руски, португалски, китайски и есперанто. Може би знае и някой извънземен език, но от HELLO! все още не сме я уловили да го говори - може би Агент Джей ще го стори.

 

Аштън Къчър

Аштън Къчър има патешки пръсти на краката (тоест има ципа между пръстите), които е показвал и по телевизията. Този негов физически “недъг” явно не пречи на любимата му Мила Кунис, която винаги изглежда влюбена в половинката си.

 

Ралф Файнс

Ралф Файнс има роднински връзки с английската корона. Актьорът от “Списъкът на Шиндлер”, “Английският пациент” и “Хари Потър” (как можем да забравим Волдеморт, или “онзи, чието име не бива да се произнася”?) е осми братовчед не на кой друг, а на самия принц Чарлз.

 

Том Ханкс

И като говорим за връзки с исторически личности, няма как да не споменем и Том Ханкс (бягай, Форест, бягай!), който е далечен потомък на президента Линкълн. Сега като видим 5-доларова банкнота, може би, все за Форест Гъмп ще мислим... Или за някоя от неизброимите култови роли на Том, с които актьорът също влезе в историята. 

 

Кристина Ричи

Идва ред и на странните фобии! Кристина Ричи страда от ботанофобия, т.е. страх от растения. Актрисата от ужасяващия шедьовър на Тим Бъртън “Слийпи Холоу” изпитва силен ужас от домашни растения. Какво ли изпитва като види месоядно цвете, можем само да предположим... Надяваме се тази нейна фобия да не е страничен ефект от "Слийпи Холоу", в който Конникът без глава излизаше не от нещо друго, а от едно ужасяващо дърво!

 

Кайли Миноуг

Ако фобията на Кристина Ричи ви се струва странна, то чуйте тази на Кайли Миноуг и след това си вадете генерални заключения. Австралийското миньонче е ужасено от – затаете дъха си - закачалки за дрехи... “Проблемът е че мразя да закачам дрехите си на закачалки. Имам закачалкофобия – не обичам звукът, който закачалката издава, когато я пъхам в гардероба”. Надяваме се Кайли не е закачлива на тема симпатичната й фобия.

 

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли определено няма фобии, или поне такива от игли, имайки предвид множеството й впечатляващи татуировки по тялото. Един от татусите върху корема й гласи “Quod me nutrit me destruit” (“Което ме храни, ме разрушава”). Анджелина определено не изглежда на прага на физическата разруха – може би не се храни с нищо, или фотосинтезира като някое от цветята на Кристина Ричи?

 

Меган Фокс

Обратно към физическите деформации. Меган Фокс страда от брахидактилия. Това е рядко генетично заболяване, характерно с непропорционално къси пръсти, нисък ръст и лицеви аномалии. В случая на сексапилната звезда от “Трансформърс”, става въпрос за по-къси палци на ръката (за всички е повече от очевидно, че Мегън не страда от лицеви аномалии, освен ако не броим красотата й за природна аномалия.)

 

Матю Пери

Пръстите на Меган може да са къси по природа, но средният пръст на актьора от “Приятели” Матю Пери е къс по стечение на обстоятелствата – в детската градина го затиснал с врата. Може би затова “Чандлър” често се снима с ръце в джобовете?

 

С Матю ще привършим списъка засега, за да не ви стане прекалено странен денят. Очаквайте скоро още!

 

Текст: Gregory Angelov

ФОТО: hellomagazine.com