Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Празник като по вода за Гери и Васко

Стават семейство на 19.05.2012 във Велико Търново – местността „Момина крепост”. Интересно е, че...

Специална изненада за Ралица и Красимир

Тя организира сватбата близо година. Тържеството е в София, а Светото Венчание - в родния на младоженците Ботевград. Незабравимият ден – 12.05.2012, започва с вземане на булката, след като кумът изкъртва входната врата. Цветовете на сватбата са бордо и златно, а специалната изненада е гост изпълнителят Йордан Йончев – Гъмзата.

Юлска сватбена приказка за Дияна и Галин

Двамата влюбени от Варна сливат съдбите си в едно и стават семейство Рангелови преди малко повече от година. Тяхната красива сватбена приказка се случва на 09.07.2011.

Сълзи от радост за Славина и Пламен

Сватбеният им ден е 08.07.2012 – в София. Казват си „Да” в обредната зала Красно село, а купонът продължава в хотел „Акорд” с роднини, близки и приятели. Денят е изпълнен с емоции, смях и сълзи от радост. А през ноември семейството очаква раждането на едно малко същество – плод на дългогодишната им любов!

Македонска сватба за Рая и Николай

След три години прекрасна любов, в които разбират, че са родени един за друг, решават да си кажат заветното „Да” на голяма македонска сватба. Щастливата дата е 20 май 2012, а мястото Петрич – родният град на младоженеца. Църковният брак е в черквата „Пресвета Богородица“, а гражданският ритуал и сватбеното тържество – в комплекс България.

Сватба край морето за Антония и Ганчо

Стават семейство Станеви на 12.09.2009 в хотелски комплекс „Свети Никола”, близо до град Черноморец. От 9 години живеят и работят в Германия. Преди броени дни Антония и Ганчо станаха родители на две малки момченца.

Двоен празник за Петя и Георги

Тя, нереализирала се като принцеса и днес успешно рабори като журналист (автор в HELLO! България), и той, запален по футбола финансист, вече са си казали „Да” на 24 май 2012 в Париж. Но понеже една сватба не е същата без най-близките приятели и семейството, избраха 15 юли, за да се врекат пред Бог в храм-ротонда „Св. Вмчк Георги” в столицата и да продължат с ритуалите и веселието в Голф клуб и Спа „Св. София”, с. Равно поле.

Албена и Щилян си казаха "да" в Поморие

Събраха ги звън на чаши, радостни възгласи и щастливи усмивки. С много чар и настроение и в непринудената, приятна атмосфера на хотел „Инкогнито” в Поморие семейство Щилянови ознаменуваха своя сватбен ден. Благодарят за вниманието на всички близки и приятели, уважили техния празник и пожелават на екипа на хотела още много такива красиви вечери, завършили с фойерверки.

Пенка и Емил - когато приятелството "завърши" със сватба

Семейство Луис от Монтана споделиха с нас най-незабравимия ден в живота си, в който от приятели се превръщат в законни съпруг и съпруга. Купонът в приказната обстановка в р-т „Житомир” продължава с бурни танци до зори. Благодарят на родителите и приятелите си, станали част от тяхната сватбена приказка!

Плажна романтика за Искра и Пламен

Няма нищо по-романтично от сватба на плажа. Точно с такава решиха да свържат съдбите си в едно Искра и Пламен. Те събраха най-близките си хора в Гранд Хотел Поморие, където слънцето на 9 юни 2012 и слънцето в очите им си дадоха среща. Всеки от гостите, освен емоцията от сватбения ден, запази за спомен и красивите фигурки на момченце и момиченце, символизиращи двамата младоженци.

„Красивата Кристина и влюбеният Иван!"

Приказният им сватбен ден е 05.05.2012. След 6 години заедно те се венчават в храм „Света Троица”, а сватбеното тържество е в хотел-ресторант „Фантазия”. В лого на големия ден се превръщат думите на кума: „Красивата Кристина и влюбеният Иван!"

Сватба след 5 години любов за Габриела и Радослав

Заедно са от 5 години – достатъчно, за да пренесат любовта си на едно друго ниво и да продължават да я изживяват като семейство. Под зоркия поглед на кумовете Милчо Панов и Росица Вангелова, Габриела и Радослав сключват брак на 27.05.2012 в обредната зала в „Красно село“ в столицата, вричат се пред Бог в църквата „Св. София”, а веселието продължава в ресторант „Враня” в хотел Рила.

Лятна сватба за Йоана и Димитър след 6 години любов

Ще запомнят 31 юли 2011 завинаги, защото това е сватбеният им ден. Йоана и Димитър запечатват 6-годишнта си любов с подписване в Обредния дом на община "Красно село", а приятните емоции продължават с банкет в хотел „Шипка” в столицата.

Новогодишни чудеса за Десислава и Петър

Ето какво ни написа Десислава (вече Петрова): „Това е любовта на моя живот – Петър. Аз съм на 24 години, а той на 29 години, и двамата сме от София. Познаваме се и сме приятели почти цял живот, но открихме, че сме един за друг преди 3 години на връх Нова година, когато той реши да ме целуне.”

Биляна и Тихомир - когато се ожениш за "катаджийка"

На 11.06.2011 официално стават семейство Господинови. Най-запомнящият се момент е, когато Биляна става булка катаджийка на реален път в натоварено кръстовище. С палката спира младоженската кола с мъжа си на волана, за да му направи рутинна проверка – документи, преглед на багажника, обиск...

prev