Hola.bg – Блог за силните жени от България и света

Всяка една истиска жена и дама може да посочи минимум 100 причини, че да си жена е много по-хубаво отколкото да си мъж.

Първото нещо, в което водим мъжете е в това, че ние жените може да имам повече оргазми. Научно доказно е, че те се разделят на три вида, докато при мъжката част, той е само един и единствен. Това не е ли гадно. След оргазъм, жените не трябва да си дават почивка преди следващото палуване, докато мъжете се нуждаят от такава.

Ние жените сме не само сме царици в клюките, но ние знаем как да ги използваме, за да ни донесът терапевтичен неповторим ефект.

Каквото и да си говорим ние жените имаме много по-добро усещане за мода и красота, за разлика от господата.

„Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени.“ – Джорджо Армани

Когато се водят словесни битки, на нас жените никога не ни липсват аргументи, с които да се защитим и да оборим мъжете. При мъжката част тази неповторима сила липса.

жена прави йога

Ние нежните същества може да комуникираме и чрез своите емоции. Незнам винаги съм се замисляла, че може би заради тази причина ние сме една идея повече съпричастни и толерантни в сравнение с мъжете. Мъжката част гледа по философски на нещата и живота.

Ние, представителките на нежния пол никога не може да се притесняваме, че ще се провалим или изложим по време на секс.

виктория сиктер

Ние жените може да използваме и да се грижим за себе си с най-различни козметични продукти. Червила, гримове, натурална козметика, кремове за лице и още многооооо неповторими и уникални продукти.

Когато стане въпрос за сладки изкушения и промени в настроение, което никак не е рядк, ние винаги може да си намерим много подходящо извинение, а именно така наречения „предменструален синдром“ или „ПСМ“

При нас проблемът с оплешивяването след 30-годишна възраст и дори преди това не е проблем. При мъжете над 60% грижата за косата след тази възраст се превръща в номер 1.

Научно доказано е, че когато световно известния кораб „ТИТАНИК“ започва да потъва, първо жените и децата са били спасени.

Ние жените винаги може да намерим своя добра приятелка, благодарение на която да получим много полезни и правилни съвети, като професионален психотерапевт. Мъжете не са склонни да споделят толкова помежду си.

силна жена

Ние дамите сме много по-добри в комуникацията. За нас думичките са като мостове, които могат да сближат хора във всяка една сфера, било то в любовта или бизнеса.

При нас прекаляването с алкохола не се налага, за да можем да изразим своите чувства или това да признаем, че сме допуснали грешка.

Ние жените винаги получаваме повече.